MENU

KOKKENS MENUFORSLAG -

DINE ØNSKER

Her finder du vores 6 menu-forslag - alle med henholdsvis en forret, en hovedret og en dessert. Husk, du kan selv sammensætte din egen menu - men kontakt os, så vi kan rådgive dig til en god og sammenhængende menu.


Har du særlige ønsker og behov (vegetar / allergener) aftales det med kokken.

1.

Buket af røget islandsk laks. Pikant peberrodscreme, æble, citron og porre.


Lammeculotte. Sauce af nedkogt tomatiseret lammefond, grillet asparges, bagt aubergine med gedeost, røsti.


Trifli. Årstidens bær/frugter, sprøde makroner, citron/vaniljecreme, friske bær.

2.

Ceviche af kammusling og hvid fisk. Passionsfrugt, lime og vanilje. Årstidens salat.


Abrikosfarseret bryst af perlehøne. Bagte gulerødder, råsyltet glaskål, pure af fennikel, ærter og blomkål. Dagens kartoffel.


Chokolademousse. Vaniljetuille og jordbær.


3.

Thai-inspireret rejesalat. Vendt med chili, basilikum, hvidløg og lime.


Ovnbagt torsk eller lyssej. Æbler og svampemix, sauce kogt på blåmuslinger og hertil ris - i sæsonen nye kartofler.


Varm chokoladekage med blød kerne. Sæsonens bærkompot, friske bær og vaniljeis.


4.

Fisketimbale med stykker af stegt fisk. Pesto af persille og basilikum, sprøde fritter af rodfrugt.


Citrusmarineret kalveculotte. Knuste kartofler med urter, grønne bønner, tårn af ratatouille og kalveglace.


3 slags ost. Kompot af æble og figen. Serveres med brød.


5.

Årstidens grillet fisk. Fennikel, jordskok og glaskål. Sauce af appelsin og basilikum.


Oksemørbrad. Bagt kartoffeltrekant med urter og rodfrugter, ovnbagte rødbeder og rødløg, skorzonerrødder, kraftig glace af okse.


Crepes Suzette. Flamberet orange/karamelsauce, revet appelsinskal, vaniljeis.

6.

Islandsk rimmet laks. Mozarella, tomat og pesto. Sprød salat.


Rådyr eller krondyr. Symfoni af ristede svampe, æbler, pommes Anna, Waldorfsalat, vildtsauce med blå ost.


Gateau Marcel. Fyldig chokoladekage, pyntet med årstidens bær.


Copyright @ All Rights Reserved