BUFFET
HJEM
MENU
BUFFET
SNACK
PRISER & KONTAKT
HJEM
MENU
BUFFET
SNACK
PRISER & KONTAKT
More
More child
BUFFET 1
Laksebuket
med æble/peberrodscreme og citron.
Tomatsalat
med bagte og friske tomater, estragon, oliven, mandler og mynthe.
.
Citrusstegt kalveculotte,
serveret med salat af græskinspireret ristede kartofler, peberfrugt og forårsløg.
Thai-inspireret rejesalat
med chili, frisk basilikum og lime.
Varm pandekage
med fyld af tomat, spinat og feta
Andebryst a l’orange,
serveret med æblechutney
2 slags ost
med oliven og marinerede soltørrede tomater
Bladsalater og stykker af kylling
med dressing af olie, æg, mild sennep og æble.
Gratineret filet af hvid fisk
i mornaysauce med spinat, citron og timian.
Italiensk hanekylling
marineret med rosmarin, hvidløg og citron. Stegt med kapers, oliven og tomat.
Salat af marinerede stegte blommer,
peberfrugter og chèvre.
Helstegt oksemørbrad
med salat af kartoffel, dildfrø og karry.
Gulerodssalat
med figen og Kardemomme
Varm chokoladekage
med is og kompot af sæsonens bær.
BUFFET 2
BUFFET 3
Grillet hvid fisk
på bund af kold romescosauce. Serveret med fennikel, porre og gul piementpesto.
Tomat og mozzarella
med Basilikumpesto og tørret oregano.
Seranoskinke
med artiskok og simidryed tomater. Med ristede pinjekerner.
Helstegt lammeculotte
med rosmarin og hvidløg, serveret med kartoffelsalat.
Appelsinsalat
med fenikkel, salatløg og oliven
Stykke af
bornholmerhane
med krydderurter, citron, lime og chilli.
Marcipankage
med citroncreme og æblekompot.
Islandsk rimmet laks
, serveret med bøffelmælksmozzarella, tomat og pesto.
Kalvemørbrad
med citron-rosmarin kartofler.
Bulgursalat
med tørrede frugter, mynthe, rødløg og pinjekerner.
Abrikosfarseret
bryst af perlehøne
med puré af gulerødder, fennikel, ærter og blomkål.
Appelsinsalat
med bladselleri og grøn peberrfrugt.
Coleslaw
af hvidkål og gulerødder i marinade af creme fraiche, dijonsennep og urter.
Trifli
med årstidens bær og frugter
BUFFET 4
Copyright @ All Rights Reserved