Menuforslag
Fisketimbale med rejer, sauteret porre og fiskefumé.
Citrusstegt kalveculotte med bagt rødløg, grønne bønner, kalveglace og rosmarinkartoffel.
Varm chokoladekage med italiensk is, bærcoulis og sæsonens bær
Hvid fisk med sauce simple og Gewurtztrauminerglace vendt med æbler. Serveres med ris.
Rådyrkølle serveret med ristede svampe, bagt æble, grillede peberfrugter, samt kartoffeltrekant og let Walldorphsalat
Marcipankage med Chantillycrème og brombær i calvados.
Dagens hvide fisk bagt med kryddersmør, serveret med asparges og broccoli på bund af gulerodspuré og hyldeblomst-beurreblanc
Chocoladetrøffel smagt til med Amarenakirsebær. Serveres med is og årstidens bær.
Buket af røget laks med æble/peberrodscreme og citron.
Helstegt lammeculotte,serveret med bønner Genovese, ratatouille, tomatsauce og ovnbagte kartoffelfritter.
Crepes Suzette serveret med klassisk orange sauce og appelsinskal.
Cremet fennikelsuppe lavet på fiskefond. Serveres med stegt kammuslig.
Oksemørbrad med grillede pimenter og appelsinglaserede rodfrugter samt kartoffelroulade.
Trifli lavet med årstidens bær eller frugter. Hertil chocoladetrøffel.
Pris: kr 310
De kan til enhver tid blande menuerne, som De har lyst. De kan ligeledes udvide
alle menuerne med enten ost eller frugtgranité.
TLF 25142509 elle bent@guldbrand-martens.dk