Menuforslag

 

 

No 1 - Citrusstegt kalveculotte

 

Fisketimbale med rejer, sauteret porre og fiskefumé.

 

Citrusstegt kalveculotte med bagt rødløg, grønne bønner, kalveglace og rosmarinkartoffel.

 

Varm chokoladekage med italiensk is, bærcoulis og sæsonens bær

 

No 2 – Rådyrkølle

 

                                    Hvid fisk med sauce simple og Gewurtztrauminerglace vendt med æbler. Serveres med ris.

 

Rådyrkølle serveret med ristede svampe, bagt æble, grillede peberfrugter, samt kartoffeltrekant og let Walldorphsalat

 

Marcipankage med Chantillycrème og brombær i calvados.

 

 

No 3 - Dagens hvide fisk

 Cremet jordskoksuppe serveret med æg af hanerillette og purløg.

 

Dagens hvide fisk bagt med kryddersmør, serveret med asparges og broccoli på bund af gulerodspuré og hyldeblomst-beurreblanc

 

Chocoladetrøffel smagt til med Amarenakirsebær. Serveres med is og årstidens bær.

 

No 4 – Lammeculotte.

 

Buket af røget laks med æble/peberrodscreme og citron.

 

Helstegt lammeculotte,serveret med bønner Genovese, ratatouille, tomatsauce og ovnbagte kartoffelfritter.

 

Crepes Suzette serveret med klassisk orange sauce og appelsinskal.

 

No 5 - Oksemørbrad

 

Cremet fennikelsuppe lavet på fiskefond. Serveres med stegt kammuslig.

 

                     Oksemørbrad med grillede pimenter og appelsinglaserede rodfrugter samt kartoffelroulade.

 

 Trifli lavet med årstidens bær eller frugter. Hertil chocoladetrøffel.

 

Pris: kr 310

 

 

De kan til enhver tid blande menuerne, som De har lyst. De kan ligeledes udvide

alle menuerne med enten ost eller frugtgranité.

TLF 25142509 elle bent@guldbrand-martens.dk