BUFFETFORSLAG
No 1
Laksebuket
med æble/peberrodscrème og citron (tallerkenserveres).
Årstidens
salater med semidryed tomater og marinerede artiskokker.
Citrusstegt
kalveculotte, serveret med salat af ristede kartofler, peberfrugt og springløg.
Thai-inspireret
rejesalat med chili, basilikum og lime.
Varm
pandekage med fyld af tomat, spinat og feta.
Andebryst
a l’orange, serveret med æblechutney.
2
slags ost med oliven og marinerede soltørrede tomater.
No
2
Grillet
hvid fisk med orangesauce, basilikum, fennikel, peberfrugt og
porre.(tallerkenserveres.)
Tomat
og mozzarella med basilikum og oregano.
Seranoskinke med artiskok og semidryed
tomater.
Helstegt lammeculotte med rosmarin og hvidløg.
Hertil græsk kartoffelsalat.
Appelsinsalat
med fennikel, salatløg og oliven.
Stykker
af bornholmerhane glaceret med krydderurter og citron.
Marcipankage
med chantillycrème og brombær i calvados.
Bladsalater
og stykker af kylling med dressing af olie, æg, let sennep og æble.
Hvid
fisk, bagt med spinat, citron og timian.
Bornholmerhane,
marineret i rosmarin og stegt med kapers og oliven
Marineret
blomme med salat, peberfrugter og chèvre.
Helstegt
oksefilet med salat af kartoffel, dildfrø og karry
Rucolasalat
med ristede pinjekerner, høvlet parmesan og cherrytomater.
Varm
chokoladekage med is og sæsonens bær.
No
4
Rimmet
laks, serveret med mozzarella, og pesto (tallerkenserveres)
Okseculotte
med glasserede rødløg. Hertil råstegte kartofler.
Bulgursalat med abrikoser, mynthe, løg og pinjekerner.
Lime
og chilimarineret bryst af bornholmerhane.
Grøn
salat, grillede peberfrugter og friterede capers.
Trifli med årstidens bær/frugt.
Pris:
kr 310
De
kan til enhver tid blande buffet´erne, og vi kan som velkomst snacks anbefale
små, sprøde crostinis
med
f.eks. olivenpasta, piment eller tomat.
Tlf 25142509 eller bent@guldbrand-martens.dk