BUFFET

BUFFET 1

  • Laksebuket med æble/peberrodscreme og citron.

 

  • Tomatsalat med bagte og friske tomater, estragon, oliven, mandler og mynthe.

  • Citrusstegt kalveculotte, serveret med salat af græskinspireret ristede kartofler, peberfrugt og forårsløg.

 

  • Thai-inspireret rejesalat med chili, frisk basilikum og lime.

 

  • Varm pandekage med fyld af tomat, spinat og feta

 

  • Andebryst a l’orange, serveret med æblechutney

 

  • 2 slags ost med oliven og marinerede soltørrede tomater
  • Bladsalater og stykker af kylling med dressing af olie, æg, mild sennep og æble.

 

  • Gratineret filet af hvid fisk i mornaysauce med spinat, citron og timian.

 

  • Italiensk hanekylling marineret med rosmarin, hvidløg og citron. Stegt med kapers, oliven og tomat.

 

  • Salat af marinerede stegte blommer, peberfrugter og chèvre.

 

  • Helstegt oksemørbrad med salat af kartoffel, dildfrø og karry.

 

  • Gulerodssalat med figen og Kardemomme


  • Varm chokoladekage med is og kompot af sæsonens bær.


BUFFET 2

BUFFET 3

  • Grillet hvid fisk på bund af kold romescosauce. Serveret med fennikel, porre og gul piementpesto.

 

  • Tomat og mozzarella med Basilikumpesto og tørret oregano.

 

  • Seranoskinke med artiskok og simidryed tomater. Med ristede pinjekerner.

 

  • Helstegt lammeculotte med rosmarin og hvidløg, serveret med kartoffelsalat.

 

  • Appelsinsalat med fenikkel, salatløg og oliven

 

  • Stykke af bornholmerhane med krydderurter, citron, lime og chilli.

 

  • Marcipankage med citroncreme og æblekompot.
  • Islandsk rimmet laks, serveret med bøffelmælksmozzarella, tomat og pesto.

 

  • Kalvemørbrad med citron-rosmarin kartofler. 

 

  • Bulgursalat med tørrede frugter, mynthe, rødløg og pinjekerner.

 

  • Abrikosfarseret bryst af perlehøne med puré af gulerødder, fennikel, ærter og blomkål.

 

  • Appelsinsalat med bladselleri og grøn peberrfrugt.

 

  • Coleslaw af hvidkål og gulerødder i marinade af creme fraiche, dijonsennep og urter.


  • Trifli med årstidens bær og frugter


BUFFET 4

Copyright @ All Rights Reserved